Elisa Strubbe en Fantasy van de Windeweg (v. Numero Uno) zetten de toon voor de rest van het weekend met een tweede plaats in deze 1.30m proef. Het duo reed over de finish in 64,82 seconden. Hiermee waren ze zo'n twee seconden trager dan de Zwiterse amazone Barbara Schnieper. Zij reed in het zadel van Dickens II (v. Carolus H) naar de overwinning met een tijd van 62,67 seconden. Skye Higgin en Amazone du Tillard (v. Kannan*Gfe) vervolledigden het podium in 67,77 seconden. 

Max Kühner (Neugschwents Concordia) reden naar een vierde plaats. Debora Burgherr (Hands Up For Cara SL) eindigde vijfde. 

Klik hier voor de resultaten. 

Vervolgens was er ook Belgische winst in de 1.15m rubriek met Louise Lenaerts die Pavana van het Molenhof (v. Catoki) naar de eerste plaats stuurde. Onze landgenoot Cederick Deknudt zorgde in het zadel van L W Chance Z voor een derde plaats. Alexy Callewaert en Hollywood du Houssoit (v. Dayton Sitte) zorgden voor nog een Belgische top tien klassering. 

Tot slot reed Alice Detraux met Gediwi de La Plume Coq (v. Albatros du Pachis) naar een vijfde plaats in de CSI2* 1.35m rubriek. Dominique Joassin en Bingo Z (v. Balou du Rouet) zorgden er voor nog een Belgische klassering. 

Klik hier voor de resultaten.