Eline De Brone en Ikkepuk van't Plutoniahof namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en finishten in 30,49 seconden. Louise Hendrix maakte de top drie compleet. Zij kon in het zadel van Romeo van Begeveld een foutloze ronde springen in 31,66 seconden. 

In het 90 cm voor pony's reed Tristan Melotte naar de overwinning. Hij reed VPS Day Dream foutloos rond in 32,05 seconden. Eline de Brone en Ikkepuk van't Plutoniahof namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 34,30 seconden. Cara Vanwetswinkel en Moorlands Gaudi vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 35,33 seconden. 

Janne Merchen (Ganar van de Ever) en Lune Tielemans (Hustien) vervolledigden de top vijf.

In het 80 cm mochten Elise Missoul (Diamond), Tristan Melotte (VPS Day Dream) en Karolina Awouters (Giulietta van ter Hilst) op het podium plaatsnemen. In het 70 cm waren Cara Vanwetswinkel (Caiperinha vh Gammerijnhof), Louise Strauven (Stefshaw Valentina) en Elise Missoul (Heart of Gold) de laureaten.

Klik hier voor alle resultaten