Luc Deckers kon rekenen op Tender Guy Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) om de winnende tijd van 38,67 seconden neer te zetten. Henk Clabots en Just A Lonely Boy Stuyvenberghof (v. Cicero Z) verzekerden de tweede plaats met een tijd van 39,83 seconden. De top drie werd aangevuld door Joris Geenen met No Limit Z (v. Non Stop) die de derde beste foutloze omloop neerzette in 40,17 seconden. 

Henk Clabots (Ni Fort Z) was ook goed voor een vierde plaats. Guido Hornesch (Nancledra Van Het Gevahof) eindigde vijfde. 

Sander Geenen op één in 1.20m op zaterdag 

Op zaterdag werd de competitie besloten met een 1.20m hoge rubriek in twee aparte fasen. Sander Geenen en Lover Boy (v. Thunder Van De Zuuthoeve) wisten er zich van de beste tijd te voorzien in 30,00 seconden en eindigden eerste. Marie Wauters en Filou D'Isigny (v. Diamant De Semilly) werden tweede met een tijd van 31,83 seconden. Floor Porters en Magnolia v t Dauwhof (v. Galisco van Paemel) werden derde met een tijd van 33,51 seconden. 

Sander Geenen tweemaal eerst in 1.15m rubriek 

zowel op zaterdag als op zondag werd Sander Geenen gekroond tot winnaar in de 1.15m rubriek. Op zaterdag kon hij hiervoor rekenen op Corthago Z (v. Cordano Sitte Z). Hij werd opgevolgd door Sophie Withofs met Bamba D (v. Tampa). Michele De Gelaen en My Way V/D Schemmersberg (v. Elvis Ter Putte) vulden de top drie aan. In het zadel van Okina D'au Cerfs (v. Joop 111) verzekerde Geenen ook op zondag de overwinning. Dries Vlayen en Orchidee van het Domihof werden tweede. Guido Hornesch en Karanka (v. Cidane) volgden hen op met een derde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.