Ellen De Swert kon rekenen op Cantchelaro (v. Chagall van de Burggrave) om de winnende tijd van 43,84 seconden neer te zetten. Hiermee was ze Paulien De Pauw te snel af. Zij reed in het zadel van Daiquiri Droeshout (v. Tenor Manciais) naar het zilver in 45,53 seconden. Stephanie Van Riet vulde met Cornets Love (v. Cornet) de top drie aan met een tijd van 46,52 seconden. 

Danny Van Es (Chica of the Lowlands Z) nam genoegen met een vierde plaats in deze GP. Bert Panneels (Nicodemus Van Het Blondveld) eindigde uiteindelijk vijfde. 

De Swert en Van Es scoren ook in 1.20m rubriek 

Op zaterdag bewezen Ellen De Swert en Danny Van Es nogmaals hun talenten met zowel een eerste als tweede plaats in de 1.20m rubriek. Ellen De Swert snelde er met Cantchelaro (v. Chagall van de Burggrave) naar de overwinning. Danny Van Es werd hierdoor van de overwinning gehouden. Hij reed in het zadel van Noor C (v. Bisquet Balou VD Mispelaere) naar het zilver. Het podium werd vervolledigd door Thibaut Behaegel en Gino van de Vrunte (v. Jokinal de Bornival).  

Lynn Lemaire wint 1.15m proef 

In de 1.15m rubriek op zondag was het Lynn Lemaire die de ereronde mocht leiden in het zadel van Melody Van T Bosveld (v. Edjaz Van 't Merelsnest). Marijke Pops en Camirez (v. Quantum namen genoegen met de tweede plek. Op drie zien we opnieuw Ellen De Swert schitteren. Deze keer verzekerde ze brons met Andretti S (v. Corland). 


Klik hier voor de resultaten.