Angelica Augustsson Zanotellu volgde op de tweede plaats. Zij rekende op Kalinka van de Nachtegaele (v Epleaser van't Heike) om in 41,01 seconden een foutloze ronde te springen. Gregory Wathelet mocht op de derde podiumtrede plaatsnemen; In het zadel van de 11-jarige merrie Argentina de la Marchette (v. Acajou de la Marchette) liet hij de nul op het scorebord en klokte hij af in 41,14 seconden.

Robin Muhr nam de derde plaats voor zijn rekening. Met Dollar Dela Pierre dochter Elue des Granits onder het zadel, sprong hij een foutloze ronde in 41,25 seconden. Jana Wergers en Limbridge (v. Guardus Limbus) maakte de top vijf compleet.

Voor ons land eindigde Zoe Conter nog op de zevende plaats. Zij moest in de barrage als eerste van start met Natan van't Laarhof (v. Thunder vd Zuuthoeve). Ze sprong een knappe ronde, maar kreeg helaas ook één springfout achter haar naam.

Klik hier voor de resultaten

Ook in de afsluitende 1m40 rubriek zorgden Wathelet en Conter voor de Belgische klasseringen. Wathelet reed Nevados S (v. Calvados Z) naar de negende plaats voor in 43,03 seconden een foutloze tweede fase te springen. Zoe Conter en Petit Coeur van't Swertland (v. Jamal d Heffinck) volgden op de tiende plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en klokte af in 43,49 seconden. Louise Losfeld reed op haar beurt Hamilton (v. Conthargos) naar de elfde plaats. Zij sprongen een erg snelle ronde maar kregen één springfout achter hun naam.

Klik hier voor de resultaten