Een Belgische overwinning zat er vandaag niet in. Maisy Williams, een Britse amazone, was in het zadel van Devil vd To Jo Pe Hoeve (v. Quasimodo Z) de snelste. Zij sprong een foutloze ronde in 37,06 seconden, voldoende om de overwinning op haar naam te schrijven. Ludo Fournier volgde op de tweede plaats. Hij reed op zijn beurt Energie du Banney (v. Crown Z) foutloos doorheen het parcours en klokte af in 37;92 seconden. Lou Puch maakte de top drie compleet met Leave the Light On (v. Lord Pezi). Zij besloten hun foutloze ronde met een tijd van 37,99 seconden.

Ines van Dijck was de beste Belgische. Zij het zadel van J. Comghorla van Beek (v. Comme Il Faut) sprong ze een knappe nulronde in 38;20 seconden, voldoende voor de vierde plaats. Mathieu Guery volgde met Tender Dream Hero Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) op de vijfde plaats na een foutloze ronde in 39,06 seconden.

Andere Belgische klasseringen kwamen van Seppe Wouters (Devino vd Weretherbach Z) en Bart Jay Junior Vandecasteele (Kadde van het Heikanthof)

.

Klik hier voor de resultaten