De combinatie bleef in deze Youngster rubriek als enige foutloos onder de 32 seconden. Op ruim één seconde verschil volgde Gregory Wathelet voor eigen publiek op de tweede plaats. Wathelet volgde op het podium met de SF-ruin, Ermes du Pestel (Nartago). 

Wathelet en zijn nieuwe troef bleven nipt voor op Ciaran Dreeling met onder het zadel de KWPN-ruin, Kevlar de Loi (Dutch Design). Net buiten het podium strandde Thomas De Wit op de zesde plaats. De Wit klasseerde zich in het zadel van zijn eigen Ecuador Dw Z (El Torreo De Muze). Ook met Phoenix (Cornet Obolensky) sprong de Oost-Vlaming in de prijzen naar de achtste plek. Landgenote Kirsten Rombouts strandde 'in between' op plaats zeven met onder het zadel Didjy Doda Z.

Perry Geryl start op het podium

In de CSI1* 1.10m rubriek kwam de proefwinst op naam van Brianne Beerbaum en de 16-jarige Carlucci 20 (Calido I). Het volledig podium strandde op minder dan een halve seconde verschil van elkaar. Voor eigen publiek sprong West-Vlaming, Perry Geryl met de 6-jarige Loena (Bubalu VDL) foutloos naar de derde plek.

Alle resultaten