Dermott Lennon reed voor Ierland naar de overwinning in het zadel van Athletix Hero Z (v. Aganix du Seigneur). Het duo noteerde de beste tijd van 60,67 seconden. Hiermee waren ze Eduardo Alvarez Aznar en Full Option van't Zand (v. Flamingo K) te snel af. Zij reden in 62,24 seconden naar de tweede plaats. Het podium werd vervolledigd door de Belgische driekleur met Gilles Thomas op drie. Hij kon rekenen op de elfjarige BWP'er Luna van het Dennehof (v. Prince van de Wolfsakker) om de een tijd van 62,44 seconden neer te zetten. 

Gudrun Patteet (Sea Coast Pebbles Z) zorgde voor de nodige girlpower en klasseerde zich als vierde. Stephex-ruiter Kendra Claricia Brinkop (Malissa de Muze) reed naar de vijfde plaats. 

In het tweede deel van de rubriek voor vijfjarige paarden zorgden Inge Carton (Eyecather van 't Imdehof Z) en Daphne van Hende (Ramina PVDB) voor Belgische klasseringen. 

Tijdens de tweede competitie van de zesjarige paarden kwam onze landgenoot Ignace Philips De Vuyst sterk uit de hoek. In het zadel van Grenoble de Riverland (v. Montender) reed hij naar het zilver in 63,38 seconden. Stephanie Andries (Layla Ludine), opnieuw Ignace Philips de Vuyst (Quit Isae de Guldenboom) en Thibault Vermeulen (Quibus vd Bisschop) zorgde voor nog andere Belgische klasseringen. 

Ook bij de tweede competitie voor de zevenjarige paarden werd België weer sterk vertegenwoordigd. Manuel Thiry (Fabregas S) zorgde er met een elfde plaats voor een Belgische klassering. 

In de CSI4* 1.35m Big Tour klasseerde Gregory Wathelet zich als beste Belg (Ace of Hearts). 

Klik hier voor de resultaten.