De top drie werd gedomineerd door de Franse ruiters. Melie Goas en Alouette d'Eole (v. Mylord Carthago) mochten de ereronde leiden in deze 1.40m proef. Ze zetten de winnende tijd neer van 30,03 seconden in de tweede fase. Nicolas Delmotte zat hen op de hielen en reed in het zadel van Citadin du Chatellier (v. L'Arc de Triomphe) naar de tweede plaats in 32,11 seconden. Ook de derde plaats wist Nicolas Delmotte voor zijn rekening te nemen. Hij stuurde zijn Dallas Vegas Batilly (v. Cap Kennedy) ook foutloos over de meet in 32,40 seconden. 

Axel Vandoorne (Novelle vh Eegdeken) zorgde met zijn vierde plaats voor de beste Belgische klassering. Lauren Guillet (Bracadabra) zette de Franse zegereeks verder en eindigde vijfde. 

Andere Belgische top tien klasseringen waren er voor Andres Vereecke (Noyelle Vd Begijnakker), Olivier Philippaerts (Obama de La Liniere) en voor Camille Demolie (Chica Fino). 

Tot slot sprongen ook Hendrik Denutte (Hector), Bart Clarys (Oscar Van Spieveld), Rik Hemeryck (Navarro van het Eelshof) en wederom Andres Vereecke (Die Gute Folia) naar een klassering. 

Bij de vijfjarige paarden was het Benny Naessens die de Belgische eer hoog wist te houden. Hij sprong er met Jewel 'S Heerwillems (v. Cornet Obolensky) naar een knappe tweede plaats. In het zadel van Daddy Cool Ter Linden Z (v. Dominator 2000 Z) nam hij ook de vierde plaats voor zijn rekening. 

Klik hier voor de resultaten.