In de 1.50m CSI3* wist enkel Kim Emmen met haar vertrouwde 14-jarige Delvaux (Chacco-Blue) de barrage foutloos af te werken. Met zes kwamen ze aan de start in de herkansing. De snelste chrono kwam op naam van Hans-Dieter Dreher met onder het zadel de 12-jarige Cous Cous 3 (Cachas). Met één springfout strandde het paar uiteindelijk op de tweede plaats voor de Zwitserse amazone, Barbara Schnieper met Toronto Raptor (Totilas).

Net buiten de top drie loodste de Belgische jeugdamazone, Evelyne Putters haar Meluso PS (Messenger) met één springfout naar de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Elian Baumann met onder het zadel de 15-jarige Zangersheide-ruin, Campari Z.

Josephine Lepage schittert in accumulator

In de 1.30m accumulator snelde Josephine Lepage met haar 14-jarige sBs-ruin, Copain de Muze (Bamako de Muze) naar de winst. Lepage bleef daarbij ongeveer een halve seconde voor op de concurrentie. Als kers op de taart sprong de Belgische amazone eveneens naar de derde plek met onder het zadel de 13-jarige Lady Z (Landor S). De tweede trede van het podium kwam op naam van Sylvia Dreher met de 12-jarige Famira (Quality Time TN).

Net buiten het podium van deze internationale 1.30m rubriek loodste Claire Putters haar 6-jarige Galopin A Vigneul (Conterndro) naar de zesde plaats.