Brazilië aan kop in de 1.40m proef, met André Americo De Miranda op de rug van de 11-jarige zwarte KWPN merrie Gemke op één. Landgenoot Joao Victor Castro volgde op twee in het zadel van Helga, een 10-jarige donkerbruine KWPN merrie. Evelyne Putters sprong met Mi Amor Van'T Eigenlo het 1.40m hoge parcours net 5 honderdsten trager dan de nummer twee rond, en behaalde zo de bronzen medaille.

Josh Löhden en Van Moor (Van Helsing) plaatsten zich als vierde, gevolgd door Kendra Claricia Brinkop die voor de Stephex stallen alweer een mooi resultaat neerzet. Claricia Brinkop sloot met Etania VA (Quintago VA) de top vijf af.

Ook Claire Putters, Francois Jr Mathy, Jeroen Appelen, Leonie Peeters en Max Sebrechts reden hier naar een top tien klassering.

Uitslag CSI2* 1.40m

Juliette Losfeld beste Belgische amazone in CSI2* 1.30m proef

Winst in de op de middag verreden 1.30m proef ging naar de Duitser Andreas Theurer in het zadel van Fioretta 15 (Connor 48). De 9-jarige Holsteiner schimmelmerrie sprong razendsnel het parcours op de Albert Plage piste rond, en was met een tijd van 29.68 seconden in de tweede fase niet te kloppen. Paul Estermann volgde met Larome (Loxy de La Reselle CH) vier en een halve seconde na Theurer op twee. Filippa Sand Ibsen sloot de top drie af op de rug van Doryane Hdh (Vleut) met een tijd van 34.37 seconden.

De Nederlandse Kim Emmen plaatste zich met Optima Vd Bisschop (Denzel V'T Meulenhof) op vier, gevolgd door Christoph Könemann en Izanula N (Etoulon).

Juliette Losfeld behaalde met Miss Luna Duresses (Nabab de Reve) net geen top vijf plaats. Ook Kevin Spiessens was met Orite Ter Elzen (Hunter's Scendro) goed voor een top tien klassering, zij plaatsten zich vlak achter Losfeld op zeven. 

Uitslag CSI2* 1.30m