Emilia Housen werd de beste Belgische op de tweede plaats. Zij rekende op Kamasutra Hh (v. Taran de la Pomme) om in 41,97 seconden foutloos doorheen de barrage te komen. Matteo Bianco en Cassandra HSP (v. Sandro Boy) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 42,82 seconden.

Jan Conijn (Gigolo van de Berghoeve Z) en Elira Asllani (I'm Celine) waren goed voor de vierde en de vijfde plaats.

In het 1m10 reed Dorien Christiaens naar de overwinning. in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd, was ze het snelste in het zadel van Kay-Lin. Het duo noteerde een foutloze ronde achter hun naam in 54,27 seconden. Hiermee bleven ze nipt Sara Lelievre en Tasty Lady DT Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) voor die met een tijd van 54,31 seconden de tweede plaats voor hun rekening namen. Muriel Calista Hotz en Clumsy (v. Connor) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 54,97 seconden.

Edwin Franco (Daiquiri Z) en Laure Tijskens (Parel van de Tip) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

In het 1m20 was Julie Devloo de snelste. Ook deze finale werd rechstreeks tegen de klok gerden en haar Kaylinn K (v. Connect) sprong een foutloze ronde in 52,39 seconden. Manon Engels volgde met Koquette op de tweede plaats; Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 53,72 seconden. Kelly Cornelis en Baloucante di Luna (v. Balpu du Roue) werden derde na een foutloze ronde in 54,89 seconden.

Louise Florizzone (Ma Belle van Eyck Z) en Maurine Levy (Enya de la Pomme) werden vierde en vijfde.

In het 80/90 cm bestond de top drie uit Dylana de Wannemaeker (Mieske), Tibo Michiels (Gembe van het Harteveld Z) en Dyalana de Wannemaeker (Orifie van't Couthof).

Klik hier voor alle resultaten