Epaillard sprong naar de overwinning in 39,24 seconden, waardoor zijn landgenote Lara Tryba op Die Hard of Roses Z (Diamant de Semilly) op de tweede plaats eindigde. Jennifer Hochstadter volgde op de derde plaats met haar vertrouwde Tinka's Hero Z (Tinka's Boy).

Met de recordtijd, maar ook één springfout, moest de Turkse Derin Demirsoy genoegen nemen met een vierde plaats. Samen met O-Kannarok (Rock'n Roll Semilly) bleef hij Victor Bettendor en Simolo de la Roque Z (Spartacus) voor.

"Cancun heeft een ongelooflijk hart," zei Epaillard in een persbericht van Jumping International Mâcon Chaintré. "Ze is echt een geweldige merrie die altijd alles doet voor haar ruiter. Ze heeft niet de grootste galop, dus de afstanden zijn over het algemeen meer voorwaarts voor mij, wat voordelig is in een jump-off. Ik vond de eerste ronde erg interessant voor een 1.50m-klasse de dag voor de Grand Prix, wanneer we vaak minder ervaren paarden in het startveld hebben. Ik ben tot nu toe erg blij met dit weekend."