"Zeer tevreden, achter een beetje een pech week vorige week tijdens Hippo Jump Waregem. Blij dat vandaag alles terug van zelf liep." reageert de Oost-Vlaming na afloop. De Grande en de 9-jarige zoon van Aimar van het Polderhof verwezen uiteindelijk Frederik Cattebeke met Oscar vd Bisschop (Diamant de Semilly), naar de tweede plaats.

Op de derde plaats volgde Lola de Braekeleer met onder het zadel de 12-jarige Morzine de la Pomme (Norton d'Eole).  Het paar werd opgevolgd door Boris Mauroy, die in het zadel van Jiosko Sitte (Ogano Sitte) voor bleef op Marlies van Raemdonck en Pippa Van de Heemstede (Connor).

Niki Geenens gaat voor dubbele winst!

Eerder sprong Niki Geenens met haar vertrouwde McGyver van 't Ruytershof (Nabab de Rêve) naar de winst. In de 1.30m nationale rubriek hield Geenens, Stijn Craessaerts met Phantom van Dorpelhof (Emerald van 't Ruytershof), achter zich. Arno Boon werkte de top drie af met zijn eigen gefokte BWP-hengst, Rayton AB (Chaiton F Z).

Geenens won ook de 1.20m ochtendrubriek. Op de rug van Helios v/d Spelonckhoeve (Dulf van den Bisschop) bleef de Oost-Vlaamse in deze rubriek een seconde voor op Rik van Lent en Call Me Menama (Open Up Semilly). Gitte Borgions werkte het podium af met Arizona Z (Aktion Pur Z).

Alle uitslagen