Die winnaar werd de Fransman Mathias Burnouf. Hij reed Nouvelle vh Veldhof als een speer door het parcours en dat leverde een pijlsnelle chrono van 36,55 seconden op. Het duo kwam niet in de buurt van het hout dus hun prestatie was ruim voldoende om de overwinning mee naar huis te nemen. De Nederlandse Fleur Holleman reed op haar beurt Cataque du Haut Breil (c. Conrad) naar de tweede plaats. Het duo sprong een foutloze barrage in 40,40 seconden. Emili Conter en Onslow de Roju (v. Diamant de Semilly) zorgden voor de beste Belgische prestatie. Zij noteerden een foutloze barrage in 42,35 seconden. 

Mia-Charlotte Becker (Lasse K) volgde op de vierde plaats. Claire Putters kon zich met Ofaline vh Haneweehof (v. Cardento) op de vijfde plaats klasseren. Zij kregen weliswaar een erg snelle chrono naar een springfout verwees hen naar de vijfde plek. Evelyne Putters en Eye of the Toger (v. Carambole) eindigden op de zevende plaats.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m35 van de CSI1* competitie waren de Belgen ook erg goed vertegenwoordigd in de prijsuitreiking. Bart Jay Junior Vandecasteele slaagde er met Entreprise JT Z (v. Eldorado vd Zeshoek) in om de overwinning op zijn naam te schrijven na een foutloze ronde in 28,82 seconden. Hiermee bleef hij Marthe-Louize Dieu voor die Jazz van't Kamerveld (v. Toulon) naar de tweede plaats reed. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 29,05 seconden. Voor Mandy Grootegoed en Quarco B (v. Udarco van Overis) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 29,54 seconden. 

Bart Anthonissen nam zowel de vierde (Qoke Castanoo) als de vijfde (Quatro van de Peereboom) mee naar huis. 

In het 1m25 reed Kasper de Boeck naar de overwinning. Hij rekende op Gerenia (v. Cantos) om in 25,2 seconden een foutloze ronde te springen. Michael Joly volgende op de tweede plaats. Hij reed Krik Douglas (v. Montender) foutloos rond en stopte de chrono in 27,59 seconden. Elisa Pietteur en Karat Buissonniere (v. Heavy Metal) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 29,55 seconden.

Voor Janne Caals (Questo van het Geinsteinde) en Pam Nieuwenhuis (Bertha 10) was er een vierde en een vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten