Hiermee bleef hij twee Spaanse combinaties voor. Laura Diez Collado en Veroney de Walyro eindigden op de tweede plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en klokten af in 57,46 seconden. Caroline Villanueva Suarez en Uthophe de le Roque (v. Kannan) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 57,51 seconden. 

Jack Ansems (Piccadily) en William Funnell (Billey Boleyn) volgden op plaatsen vier en vijf.

In de finale van de Bronze Tour over een hoogte van 1m40 was het Cyrille Laube die met Nobless van't Vennehof (v. Jivago d'Arsouilles) aan het langste eind trok. Deze combinatie liet alle balken in de lepels en finishte in 32,66 seconden. Leonie Röpke reed op haar beurt Queen of Lightness (v. Quintender 2) naar de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 35,69 seconden. De top drie werd vervolledigd door Julius-Lucca Meyer enn Convoi's Gipsy (v. Convoi) na een foutloze ronde in 36,13 seconden.

Elien Vaes werd de beste sterkhoudster op de vierde plaats. Zij kon in het zadel van Solimano Grigio (v. Liberty First) de nul behouden en klokte af in 36,64 seconden

Klik hier voor alle resultaten