Ellen Anthonissen en Kira-K.a (v. Nabab de Reve) wonnen deze proef in een tijd van 30.00 seconden. Marthe-Louize Dieu en Flying Lotus Z (v. Flipper D'Elle) werden tweede in een tijd van 30.69 seconden. Merle Gieraerts zat in het zadel van Jackobond (v. Aquilino) en werd derde in een tijd van 31.72 seconden. 

Net buiten een plekje op het podium vielen Baptiste Matton (Hotsy Totsy) en Valerie Peeters (Bieke VH Scheefkasteel Z). 

De top tien werd vervolledigd door Chloé Hoste (Perigrosso), Lien Geukens (Otti Van Het Binnenveld), Jitske van den Eynde (Miara STB Z), Jill Oosterlinck (Electra van het Schaaphof) en Axelle Rowies (JB ten Dries).

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag werden ook al de ponyproeven gereden. Bij de pony's werd een hoogte van 80cm en een hoogte van 90cm gereden. De 80cm proef werd gewonnen door Louise Strauven en Giorno Dinsegotte in een tijd van 23.13 seconden. De tweede plek was voor Léonie Dieu samen met Grietje vd Mispelare in een tijd van 23.83 seconden. De derde plaats was voor Estelle Pieters en Shine s Simba in een tijd van 24.03 seconden. 

Klik hier voor de resultaten

De 90cm proef werd gewonnen door Emmy Briers en Qualinka in een tijd van 26.49 seconden. Ella Bomere werd tweede samen met Craigweil Vin Diesel in een tijd van 28.85 seconden. Celeste Thys en Frolic werden derde in een tijd van 29.08 seconden. 

Klik hier voor de resultaten