Elke Appeltans mocht rekenen op Nektar de Vauxelles (v. Etoille Van 'T Oudbos) om de te kloppen tijd van 29,28 seconden neer te zetten in de tweede fase. Hiermee gaf ze Joseph Davison en Elgento (v. Argento) geen kans om haar voorbij te steken. Het Britse duo finishte tweede in een tijd van 32,05 seconden. Nisse Lüneburg en Ulane de Coquerie (v. L'Arc de Triomphe) vervolledigden de top drie in 32,97 seconden. 

William Funnell en Billy Rasputin (v. Billy Congo) namen genoegen met de vierde plek. Kim Keymis en Dibaja Oh Z (v. Dicasi O.H.) zorgden voor een Belgische vijfde plaats. 

Tenslotte waren er nog Belgische klasseringen voor Jens Thys (Balou de Vesquerie), Savyana Verstappen (Partytime Van Paal Z) en Ugo Berrittella (Capuera). 

Elise Arroyave moet Jean Louis Compere voorlaten in 1* 1.20m 

In de CSI1* 1.20m rubriek ging de overwinning naar Jean Louis Compere met Akhira Royal (v. Winningmood). Het duo was hiermee Elise Arroyave net te snel af. In het zadel van Djoey Star (v. Telstar de La Pomme) snelde Arroyave naar de tweede plaats. Amy Ogilvie en Kardento Scais (v. Erdento) volgden op drie. 

Plaatsen vier en vijf waren er voor Phline Heim en Cessina P (v. Cassilano) en Frederic Bouvard met Foxylady de Malotithe (v. Montender). 

Juliette Herpoel beste Belg in 1* 1.15m 

In de CSI1* 1.15m proef was er een Franse overwinning met Valentine Augin en Enjoy de Malotithe (v. Numero Uno) op één. Juliette Herpoel hield de Belgische eer hoog met Uppercut de Bay (v. Diamant de Semilly) en eindigde tweede. Alessiai Benzi en Countdown FZ (v. Camirez FZ) vulden de top drie aan. 

Sara Lelievre en Tasty Lady Dt Z (v. Thunder Vd Zuuthoeve) werden vierde en verwezen hiermee Frederic Bouvard en Kinoa d'Ayrifagne (v. Douglas) naar de vijfde plek. 

Klik hier voor de resultaten.