Louise Hendrix volgde op de derde plaats als snelste vierpunter. In het zadel van Romeo van Begelveld (v. Vedet van de Vondelhoeve) kreeg ze één springfout in een tijd van 79,56 seconden. De top vijf werd vervolledigd door Rosie Sillis (Woody Woodpaker) en Fien Massage (Krusader van Orchid's).

In het 1m10 voor pony's reed Pytha Noël naar de overwinning. Zij rekende op Berlin Des Iliers om in 29,58 seconden naar de finish te rijden. Ze liet hierbij alle balken in de lepels. Marie Delen en Nobel van de Goorhoeve (v. Principal Dream vd Delthoeve) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen een mooie nulronde in 29,94 seconden. De top drie werd vervolledigd door Thibault de Waele en Regina-Drum van het Juxschot (v. Kantje's Fahran) na een foutloze ronde in 31,30 seconden. 

Fien Massage (Krusader van Orchid's) en Pieterjan Sarens (Orchids van de Groenhoevel) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

In het 1m00 voor pony's trok Ashley Honorez aan het langste eind. In het zadel van Athéa du Grand-Fayt (v. Nadjy) kon ze een foutloze ronde achter haar naam noteren in 26,81 seconden. Niels van Rossum en Tesla van het Klavertje (v. Ulk D Ete) volgden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 27,89 seconden. Kirsten Franken en Ulrike de I Escaut (v. Kadans vd Groenheuvel) mochten op de derde podiumtrede plaatsnemen. 

Thibault de Waele (Viny van het Texelhof) en Marie-Sophie De Bruyne (Belle Miss) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In het 90 cm was Tesse Geboers de beste. Haar Swarovski (v. Amor DJ) liet alle balken in de lepels en finishte in 27,94 seconden. Ophélie Deronne en Chanel namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden een mooie nulronde noteren in een tijd van 28,58 seconden. Ashley Honorez en Kali vervolledigden de top drie.

In het 80cm zag de top drie er als volgt uit: Lars Olsson (Apple T), Julie Hulsmans (No Joke), Marie Wuyts (Magic van de Pronkenberg). 

Klik hier voor alle resultaten