Jos Verlooy volgde op de tweede plaats. Hij kon in het zadel van Fts Killossery Konfusion (v. Siec Livello) een foutloze ronde achter zijn naam noteren in 41,10 seconden. Net achter hem kwam Alexandre Fontanelle. Hij rekende op Hamlet Cooper (v. Casall) om in 41,13 seconden een foutloze ronde te springen. Dit leverde hem de bronzen medaille op. 

Petronella Andersson nam op haar beurt de vierde plaats mee naar huis. Zij kon in het zadel van Odina van Klapscheut (v. I Am Moerhoeve's Star) een foutloze barrage achter haan naam noteren in 41,19 seconden. Julien Gonin maakte de top drie compleet. Zijn Caprice de Guinfard (v. Mylord Carthago) liet alle balken in de lepels en finishte in 41,60 seconden. 

Dimme d'Haese mag ook een top tien klassering aan zijn palmares toevoegen. Met Baccarat du Tertre (v. Putch des Isles) eindigde hij op de achtste plaats.Voor Emilie Conter en Ocean Qualiity (v. Baltic VDL) was er een negende plek.

Klik hier voor de resultaten

CSI3* 1m50

De dag werd afgesloten met een 1m50 rubriek van de CSI3* competitie. Er werd rechtstreeks tegen de klok gesprongen en Roberto Previtali verzekerde hier een Italiaans overwinning. In het zadel van Esteban de Hus (v. Cornet Obolensky) noteerde hij een foutloze ronde achter zijn naam in 74,58 seconden. Hiermee bleef hij Emilie Conter voor die dit keer de tweede plaats voor haar rekening nam. In het zadel van Onslow de Roju (v. Diamant de Semilly) reed ze een knappe nulronde en stopte ze de chrono na 76,20 seconden. Emanuele Gaudiano maakte het podiim compleet. Hij haalde Chaccobeto (v. Chacco-Blue) van stal om in 77,11 seconden een foutloze ronde te springen. 

Jos Verlooy (Perte Totale de Res Nova) en Angelica Augustsson Zanotelli (Dyrka du Carry) vervolledigden de top vijf.

Andere Belgische klasseringen kwamen van Logan Leemans en Abdel Said. Leemans reed Ikoon L (v. Ustinov) naar de zesde plaats, voor Said en Arpege du Ru (v. Apache d'Adriers) was er een zevende plaats.

Klik hier voor de resultaten