In het zadel van de Aganix du Seigneur zoon Neeson de Lis, gefokt bij Willy Lisman, was Hanlon goed voor het brons. Daarnaast had hij ook de beste 5-jarige onder het zadel en bracht de door Stal De Kromsteeg gefokte hengst Enjoy II van de Kromsteeg Z (Emerald van't Ruytershof) naar de vierde plaats. 

De Brit Alexander Mclean schreef opnieuw de overwinning op naam met Ses Moulin Rouge (Goldstar) voor landgenote Elizabeth Rose Lutener en Emeril. 

Kasper de Boeck wist een plek binnen de top tien te behalen op de rug van de 6-jarige Abarth Key Sr Z en werd met de Aganix du Seigneur nakomeling negende. Jorik Vervoort sprong met de BWP hengst Sarlex van de Coefering (Tangelo vd Zuuthoeve) van fokkers Van Landeghem ) Vermeiren naar twaalf. 

Resultaten

Hanlon scoort brons met Hatina in 2* 1.30m

Hanlon trok zijn goede vorm door tot in de CSI2* 1.30m rubriek, waar hij opnieuw goed was voor brons. In deze proef had hij de Zangersheide merrie Hathina (Harley VDL) onder het zadel. De winst ging richting Nederland en was voor Hilde Veenstra met de Eldoarado vd Zeshoek dochter Infinity. 

Op plaats negen zagen we Meghan Gillot met de 10-jarige Over The Top van het Horzelend (Joop 111) voor Annelies Vorsselmans en de 8-jarige Leandro Srr (Carrera VDL).

Ann Carton-Grootjans en Rientje 'V' laten zich opmerken

Net als gisteren werd Ann Carton-Grootjans in het zadel van de BWP merrie Rientje 'V' zesde in de Youngster Tour. Met de door Guy Verstappen gefokte dochter van Cicero Z Van Paemel bleef de amazone voor op Christophe Vanderhasselt. Ook hij deed het opnieuw foutloos in combinatie met Axxess Pur Z (Aktion Pur Z) van fokker Elke Luyten. 

Voor Gregory Wathelet was er met Shergan des Vergers Z (Sherman Sitte) de dertiende plaats.