Spits en de 14-jarige zoon van Calido I, gefokt bij Carlos De Cock, werkten hun tweede fase af in een tijd van 41,41s en waren zo goed voor de derde plaats. Leopold van Asten lijkt de afgelopen twee dagen de eeuwige tweede te zijn met opnieuw een zilveren medaille. Hij had de 8-jarige VDL Groep Leopold (For Pleasure) onder het zadel en finishte in 39,09s. De winnende tijd, zijnde 36,59s, werd afgeklokt door de Ierse Jessica Burke in het zadel van de Dallas dochter Inpulss (fokker: A.W. Stapel). 

De door Luc Didden gefokte Zangersheide merrie Tourelle Z (Toulon) kwam met Cecile Hatteland op tien te staan. 

Resultaten

Rik Hemeryck en Sam de Lauzelle laten zich opvallen

Bij de 5- en 6-jarige paarden veroverde Rik Hemeryck in het zadel van de 6-jarige Sam de Lauzelle (Windows vh Costersveld) de vijfde plaats. Deze BWP'er is een eigen fokproduct van de ruiter. Voor hen op vier kwam de BWP'er Springsteen van de Oude Heihoef (Arezzo) onder Thiago Ribas Da Costa. Elien Vaes en I Love You du Vilpion (Kannan) werden tiende.

De door Van Der Vlist gefokte Zangersheide merrie Twilight du Vlist Z (Otangelo) werd onder de Nederlandse Fleur Holleman de winnares. 

Winst voor BWP'er Petitfout vd Wareslage

Richard Howley haalde de overwinning van de CSIO3* 1.45m rubriek binnen. In het zadel van Petitfour vd Wareslage (Corydon van T&L) wist hij nipt voor te blijven op Nuno Tiago Gomes en Chaccora's Stakko PS (Chacco-Blue). Michael Hughes en de BWP merrie Queen Quality, een 8-jarige dochter van Toulon, werden vierde.

Resultaten