Jur Vrieling volgde met Kallmar VDL (v. Carrera VDL) op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 30,59 seconden. Steve Lefevere en Paola vd Bisschop (v. Lector vd Bisschop) vervolledigden de top drie. Voor hen was er een foutloze ronde in 30,69 seconden.

Bart Anthonissen (Peter-Pan) en Laurie Touw (Vienna de Laubry) vervolledigden de top vijf. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Pascale Haep (Piggle van de Bucxtale), Tatiana Troiani (Palmiro de Muze) en Melissa Laenen. 

Bij de 5-jarigen bleef Kim Emmen drie Belgische combinaties voor. In het zadel van Chacera (v. Harley) sprong ze foutloos rond in 28,95 seconden. Ugo Berrittella en Amoretto du Rombout Z (v. Andiamo Semilly) eindigden op de tweede plaats. Zij slaagden erin om een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 32,13 seconden. Guy Janssens en Energy van't Breezerhof Z (v. Emerald van't Ruytershof) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 33,03 seconden.

Marine Lenoble (Kaduna JI Z) en Katharina Von Essen (Crime Is Colin) vervolledigden de top vijf. 

Logan Leemans reed Quinette van de Padenborre (v. Cornet Obolensky) ook in de top tien door in 35,38 seconden een foutloze ronde te springen. 

Klik hier voor alle resultaten