In de finale voor 5-jarige paarden sprong Loic Cannaert op het podium. Hij kon de nul behouden in het zadel van Zarabella Z (v. Zirocco Blue) en klokte af in 32,15 seconden. Hij moest hiermee Ronnie Jones voorlaten die de Arezzo VDL merrie l'Amour naar de overwinning reed. Het duo noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokte af in 26,67 seconden. Ezequiel Andres Ferro Menendez en Bonite F (v. Bonaporte 81) vervolledigden het podium om de tweede plaats. 

Bij de 6-jarigen waren Kelly Cornelis en Alexander Kumps de best geklasseerde Belgen. Kelly Cornelis reed Castella di Luna (v. Canturano) foutloos doorheen het parcours in 26,70 seconden, wat haar de vijfde plaats opleverde. Kumps volgde met Corvette 2g Z op de zesde plaats na een foutloze ronde in 26,71 seconden. De overwinning ging hier naar de Duitse Anna-Elisa Schäfer. Zij rekende op de KWPN-merrie Jamperfoeliefee (v. Flying Dream) om in 24,22 seconden een foutloze ronde te springen. Alex Bishop (Nobelle Casscania) en Ronnie Jones (Key West) vervolledigden het podium. 

In het 1m20 van de CSI1* competitie reden Dominique Joassin en Jasco du Bourbecq (v. Balou du Rouet) naar de beste Belgische klassering. Het duo kreeg één puntje voor tijd wat hen alsnog de vijfde plaats opleverde. Mike Lepiemme volgde met Calmore Max (v. Balou du Rouet) op de zesde plaats. Lars Demeersman en Julex (v. Vittorio) konden de tiende plaats op hun naam schrijven. 

In het 1m35 van de CSI2* competitie tot slot, was Pieter Clemens de beste Belg. Hij reed Eagle vd Wolfsakker Z (v. Carabas vd Wateringhoeve) foutloos rond in 74,06 seconden. Dat leverde hem een negende plaats in het klassement op.

Klik hier voor alle resultaten