Na twee kwalificatierondes waren er maar liefst 35 foutloze combinaties. Ook waren er twee combinaties die enkel tijdsfouten hadden. Zij komen allemaal samen aan de start van deze prachtige finale. 

Bij die 35 foutloze combinaties zaten onder andere Frederik Wuytack en Si Belle JW van 't Meulenhof (v. By Cera d'Ick), Jeroen De Winter en Socrates van den Bosdam (v. Eras Ste Hermelle) en Thomas Mertens samen met Chadli de Bo Z (v. Cicero Z van Paemel).

Naast deze fantastische combinaties zullen er ook enkele fantastische fokproducten aanwezig zijn. Zo zullen Sohoo Castanoo (v. Quabri de Lisle) en So Grey di Castanoo (v. Cigaret JVH Z) aanwezig zijn. De ruiters van deze toppaarden zijn Mila Steen en Louis Wauters. Uiteraard vermelden we ook graag even de fokker, Gerd Wauters, van deze springpaarden. Ook Jeroen De Winter en Erik De Winter hebben fokproducten in deze finale. Pieter Van Den Bergh zal aan de start komen samen met Sarah-Linn vh Netehof (v. For Pleasure). Jeroen zal zelf aan de start komen met Soory-Linn vh Netehof (v. Denzel van 't Meulenhof). 

De namen van zowel JW Stables als van Stal 't Meulenhof kwamen meerdere keren voor in de lijst voor de finale. Naast Si Belle JW van 't Meulenhof zal ook Sambuca JW van 't Meulenhof aanwezig zijn. Dit paard zal aan de start komen samen met Christophe Verheyen. 

Klik hier voor de startlijst van de finale

Klik hier voor de resultaten