Minneci kwam opnieuw met Stuart (V. Sir Donnerhall) aan de start. De amazone verbetert vandaag haar uitslag van de individuele proef van Graad III en gaat van 68.824% naar 69.176%. Haar score nu bezorgt haar opnieuw een tiende plaats in het klassement. 

Ook de top drie ziet er identiek uit als donderdag. Het goud was opnieuw voor de thuiscombinatie, Tobias T. Joergensen en Jolene Hill (V. Blue Hors Schufro Hit). Hij wist ook zijn score te verbeteren en wint deze rubriek met 79.265%. Op twee hebben we dan de Amerikaanse Rebecca Hart met El Corona Texel (V. Wynton). De Britse Natasha Baker volgt wederom op drie met Keystone Dawn Chorus (V. Dimaggio). 

De Nederlandse Lotte Krijnsen komt nieuw binnen in de top vijf. Zij en Rosenstolz (V. Rotspon) reden een knappe 71.412% bij elkaar en verbeteren zich dus van plaats zeven naar vijf. 

In de landencompetitie springt Amerika naar de eerste plaats. Frankrijk komt voorlopig tweede gevolgd door Oostenrijk op drie. België zakt momenteel naar de voorlaatste plaats op 17 maar heeft met nog 2 combinaties achter de hand nog mogelijkheden om terug te stijgen. 

Bekijk de resultaten hier van Graad III 

Volg hier de landencompetitie