Danny Van Es kon rekenen op Hamilton (v. Contact vd Heffinck) om de winnende tijd van 34,35 seconden neer te zetten in de barrage op chrono. Hiermee was hij Sven Vander Meerssche veruit te snel af. Hij reed in het zadel van Luz De La Luna (v. For Passion D ive Z) in 35,60 seconden over de finish. Nell Delgouffe en Zumba Vhw Z volgden de twee mannen op de voet en eindigden nog derde in 38,40 seconden. 

Ook plaats vier was er voor Danny Van Es met Chica Of The Lowlands Z (v. Cornet Obolensky). Arno Boon en Cleo Z (v. Corydon T&L) volgden op vijf. 

Gert Bosmans niet te stoppen in 1.20m op maandag 

In de 1.20m rubriek op maandag mocht Gert Bosmans met Grand Fou (v. Omar) de ereronde leiden. Zo was hij Benedetto Mancini en Gotye t Van De Pullewouwe (v. Tonixe) te snel af en finishten zij tweede. Lynn Lemaire en Melody Van T Bosveld (v. Edjaz Van 't Merelsnest) volgden op drie. 

Yelina Vanthomme en Qualite vd Donkhoeve (v. Kato T Z) zetten eveneens een ijzersterke prestatie neer en eindigden vierde. Rubin Alexandre en Contador v/de Gravenhoeve (v. Cadence van't Gelutt) sprongen naar een vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.