Met Perigrosso (v. Perigueux) stond Hoste al aan de leiding toen ze met Valeriane de Moyon (v. Calypso de Moyon) aan zet was. Met Perigrosso was ze erin geslaagd om het parcours zonder springfouten in 39,16 seconden af te leggen. Met Valeriane deed ze het nog net iets beter: het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 38,57 seconden. Goed voor de eerste en de tweede plaats. Estelle van Tricht mocht als derde Belgische op het podium plaatsnemen. Zij rekende op Highlife 25 (v. Harley) om in 40,74 seconden een foutloze ronde te springen.

Jitske van den Eynde nam op haar beurt de vierde plaats mee naar huis. In het zadel van Miara STB Z (v. Mosito vh Hellehof) sprong ze een foutloze ronde en stopte ze de chrono na 41,43 seconden. Charlotte Vleux en Jagante (v. Toulon) eindigden op de vijfde plaats na een foutloze ronde in 44,03 seconden. 

In het 1m20 voor Junioren en U25 ruiters kleurde de volledige top vijf ook al in de Belgische driekleur. De overwinning ging hier naar Janne Caals. Zij kon in het zadel van Quizz van de Zandloper (v. Cordyon van T&L) een foutloze ronde achter haar naam noteren in 24,75 seconden. Hiermee was ze net geen twee seconden sneller dan Noeh Orak die met Governor DK Z (v. Glasgow W vh Merelsnest) de tweede plaats mee naar huis naam. Zij konden eveneens een foutloze ronde achter hun naam noteren en klokte af in 26,26 seconden. Voor Nicolas Lambrecht en Coranne Ste Hermelle (v. Phelius Ste Hermelle) was er een derde plaats na een nulronde in 26,49 seconden. 

Alexy Callewaert (Uletta Z) en Guust Boon (Unite D'Hyrencourt Z) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Robin Vermeir eindigde met Copacabana of the Paddocks Z (v. Coriano) op de zevende plaats. Zij kregen één springfout in het basisparcours maar hun snelle tijd leverde hen dus alsnog een top tien klassering op.

Klik hier voor alle resultaten