Charlotte Degalque en Botticelli (v. Vivaldi) volgden op de tweede plaats. Hun Freestyle werd door de jury met een totaal van 73,065% beloond. Voor Flore De Winen en Flynn (v. Tannenhof's Fahrenheit) was er een derde plaats met een totaal van 72,605%.

In de Freestyle voor Junioren zorgde Clara Collard voor de beste Belgische prestatie. Zij rekende op Escape (v. Tuschinski) om naar een totaal van 72,758% te rijden. Dat leverde haar de vierde plaats op. Voor Anne Peeters en Harlekin (v. Chinook) was er een vijfde plaats met een totaalscore van 72,275%. 

In de Freestyle voor Young Riders verdedigde Athaline van Roey de Belgische eer. Zij reed Fugranda C (v. Sir Donnerhall) naar een totaalscore van 72,508%, wat haar de zesde plaats opleverde. Jette de Jong en Indini (v. Chippendale) tekenden voor de achtste plaats. Hun Freestyle werd door de jury met een totaal van 71,975% beloond. 

Bij de pony's mocht Alexine Herweyers op de tweede podiumtrede plaatsnemen. Zij rekende op Terbofens Charico om naar een totaalscore van 74,933% te rijden, voldoende om het zilver mee naar huis te nemen. In de andere groep deed Liezel Everars die prestatie graag nog eens na. Ook zij namen in het zadel van FS Capelli de Niro (v. Champion de Luxe) de tweede plaats mee naar huis. Hun Freestyle werd door de jury met een totaalscore van 77,025% beloond. 

In de Freestyle voor U25 ruiters zorgde Lauranne Lammens voor het beste resultaat. Zij kon in het zadel van Hilcara vh Vijverbos een score van 73,317% verzamelen wat goed was voor de derde plaats. De winst ging in deze rubriek naar Annabella Pidgley. Zij werd met Vamos Amigos (v. Vitalis) unaniem tot winnares aangeduid en scoorde 76,783%.

Bij de Young Riders tot slot zorgde Jette de Jong voor een podiumklassering. Zij reed Heavenly Charming (v. Charmeur) met een score van 73,000% naar de tweede plaats. 

Klik hier voor alle resultaten