Olivier stond tot kort voor het einde nog met theoretisch brons in handen na zijn ronde met Odiena van Berimar (v. Kannan). Maar hun tijd van 57,18 werd toch nog verbeterd. Broer Nicola zat hen op de hielen en eindigde slechts negen honderdsten later en werd vijfde met Onyx van het Bremenhof (v. Emerald van 't Ruytershof). 

Voor Gilles Nuytens noteren we eveneens een foutloze ronde op Chagalle Z (v. Ceagal Vd Vijverhoeve Z). Hun tijd van 60,06 was goed voor de achtste plaats. Ann Carton-Grootjans reed Kayenne Z (v. Kannan) rond in 61,18 en werd tiende. Ook Dries Dekkers met Pommery van het Ijzeren Lindehof (v. Kasanova de La Pomme) en Roy van Beek op Quantum III R Z (v. Quannan R) vonden hun weg tussen de geplaatsten. 

De Duitse Sophie Hinners was nogal gretig en nam twee plaatsen in de top drie voor haar rekening. Met Erevan de Flusel (v. Mylord Carthago) werd de amazone derde terwijl Grode Deern (v. Casall) naar twee reed. Guillaume Paroty reed naar de overwinning in het zadel van Furioso du Nevez (v. Canturo*Bois Margot). 

Volledige uitslag