De Spanjaard Jesus Garmendia Echevarria zette met Valut 2 de snelste tijd neer en schreef de proef op zijn naam. Op het podium werd hij vergezeld door Alexandre Fontanelle met Cartouche Vd Cumel Z op twee en Rikke Belinda Barker met Chippo Z op drie. 

Bart Jay Junior Vandecasteele kon voor de vijfde plaats rekenen op Mac Jack Courtier. Het duo moest daarbij Charlotte Bettendorf en Murakami Gp Z voor laten. 

Jean de Grand en Freud Del Cabanon Cavalier-Pro werden zevende. 

Tenslotte wist Jerry van Damme (Quantum de Reve en Quickly de Reve) te scoren bij de 6-jarigen, terwijl Melissa Laenen (Jax Lvp) en Jean-Christophe de Grande (Apple Jack van het Schaeck) naar een top tien plaats sprongen bij de 7-jarigen

In de CSI2* 1.45m Longines Ranking rubriek zorgde onze landgenoot Maxime Harmegnies met Espoir des Merisiers (v. Qody de Saint-Aubert) voor een mooie vijfde plaats. Ook Bart Jay Junior Vandecasteele wist hier weer te scoren en stuurde zijn Kadee van het Heikanthof (v. Esperanto Van Paemel) naar een negende plaats. 

Winst was er hier voor Charlotte Bettendorf en Babcool (v. Tlaloc M) die in 60,83 seconden de winnende tijd neerzetten. Alexandre Fontanelle reed in het zadel van Capitain Colombo 2 (v. Clooney) naar het zilver in 63,71 seconden. Santiago Nunez Riva en Valentino de Hus Z (v. Vivaldi du Seigneur) vervolledigden het podium met 63,85 seconden. 

Vervolgens lieten de Belgen zich ook in de CSI2* 1.30m proef van hun beste kant zien. Zo zorgde Mike van Belle met Frauke Van 'T Hagenhof Z (v. Figo De Muze) voor een Belgische overwinning. Tot slot waren er hier ook nog Belgische klasseringen voor Marine Scauflaire (Gold Win d'Hoogpoort), Jean-Christophe de Grande (O Cyntaya Van'T Nederhof) en Jean de Grand (Kumi Star V/D Schelpenhoeve). 

Klik hier voor de resultaten.