Anthonissen had de 6-jarige Sakira onder het zadel en bracht de BWP merrie van Offecier van de Pereboom vlekkeloos het 1.15m hoge parcours rond. Voor het Belgisch duo werd de derde plaats genoteerd. Matthias Hens en de BWP hengst Savage van het Schaeck (Diamant de Semilly) noteerden zich op acht.

Op elf zagen we Sebastien Thiry met de 5-jarige Coup de Folie (Carioca ZE) voor Manon Minner en Coco Chanel (Cascadello I) op twaalf.

Winst kwam opnieuw in handen van de sterke Brit Alexander Mclean en de 6-jarige Ses Moulin Rouge (Goldstar). Het paar bleef ruim drie seconden voor op landgenote Elizabeth Rose Lutener en Emeril.

Resultaten

Virginie Thonon stuurt Diamentto Tophorse Z naar het podium

Bij de 7- en 8-jarige paarden was het Virginie Thonon die in het zadel van Diamentto Tophorse Z (Dominator 2000 Z) een plek op het podium veroverde. Met het fokproduct van Maximilien Elsen werd de Belgische amazone derde. Matthias Hens volgde aan boord van de BWP ruin Quiero (Elvis ter Putte) op vier. Beide ruiters konden zich nog een tweede keer plaatsen in deze rubriek.

Andres Vereecke kwam met Jazira van Paemel Z (Jaguar van Paemel) op plaats negen te staan. Thibeau Spits en de 7-jarige hengst Riccochacco van Essene (Chacco-Blue) van fokker Carlos De Cock kwamen op elf. 

Resultaten