In de Youngster Tour was Vermeulen met de dochter van Fantomas de Muze (Fokker: François Verhulst) de snelste om het 1.20m hoge parcours foutloos af te werken. Daarnaast had hij nog een tweede troef bij zich en stuurde de Cicero Z-nakomeling Coldplay Sk Stables Z van fokkers Kelly Devroe en Stijn Herman naar plaats zeven.

Voor hen op zes kon Wout Neven zich noteren met de door Frank Jennen gefokte Cherma Sts Z (Comme il Faut). Melanie Gelin viel met New Roman S (Vannan) van de Familie Van Straaten ook nog in de prijzen met haar twaalfde plaats.

De Duitser Marco Litterscheidt was in het zadel van Vincenza Jps (Holyfee) goed voor de tweede plaats en bleef voor op de BWP merrie Silinde Aeg. De door Stal Aegten gefokte merrie van Windows vh Costersveld kwam uit onder de Finse Jenny Heinekamp. 

Resultaten

Bart Jay Junior Vandecasteele met Lowtaxe du Seigneur op het podium bij 7- en 8-jarigen

Bart Jay Junior Vandecasteele had wat later de beste 7-jarige onder het zadel en werd tweede in combinatie met Lowtaxe du Seigneur (Hortaxe du Seigneur). De 8-jarige Zalando 15 (Zinedine) zegevierde onder de Duitse amazone Christina Gierlich. De door Leo Vermeiren gefokte Rascall V, een BWP'er van Casall, werd met Ida Svensson gedeeld derde. 

De BWP hengst Reflex van't Roosakker, een zoon van Kassander van't Roosakker gefokt bij Marc Kluskens, werd met Brian Woldring-Walker vijfde.

Resultaten


F. ©: 1clicphoto