Het 1.40m podium kleurde volledig internationaal. Ioli Mytilineo loodste Mark Kluskens' gefokte, Por Favor van 't Roosakker naar de winst. Het duo was net geen seconde sneller dan Anthony Wellens en de 9-jarige Zangersheide-merrie, Da Silva Van 't Schaaphof (Diamant De Semilly). Samen met Benny Van De Walle's merrie bleef de Belg, Lorenzo de Luca met Nadale van Dorperheide (Zilverstar T) voor.

Na een podium - gevuld met Belgische paarden - volgde Gregory Wathelet. Vorige week tekende de Belg nog voor de derde plaats in de Rolex Grand Prix van La Baule, vandaag strandde hij vierde met onder het zadel de achtjarige ruin, Dillen 111 Z (De Flor 111 Z). Robin Muhr vervolledigde de top vijf in het zadel van SF-hengst, Elioth de la Lande (Norway de la Lande). In de top acht plaatste ook Krismar-ruiter, MAthieu Bourdeaud'hui zich met BWP-ruin, Quint vd Bisschop (Heavy Metal).

Michael Vreys schittert!

Gelijktijdig sprong Michael Vreys naar de tweede plaats in de 1.35m rubriek. Samen met zijn eigen gefokte Extra Z diende de Belg enkel Kevin Staut met de negenjarige Praga vh Weidse Hof (Vigo d'Arsouilles) voor zich te dulden. Krismar-ruiter, Mathieu Bourdeaud'hui vervolledigde in deze rubriek de top drie met KWPN-hengst, Levall (For Pleasure).

alle resultaten