De Braziliaanse stalruiter van Joris de Brabander won met de merrie van Vigo d'Arsouilles voor de Zweedse amazone, Karin Martinsen met onder het zadel de achtjarige Tailormade Concha Balou. Voor eigen publiek stelde Ann Carton-Grootjans zich op op de derde trede van het podium.

De Oost-Vlaamse amazone loodste haar eigen 12-jarige Kai Licha de Carmel voorbij de tijd van Pilar Lucrecia Cordon met de BWP-merrie, Noblesse du Palis (Baltic VDL). De top vijf van deze rubriek werd afgewerkt door Bilal Zaryouh met onder het zadel de SF-ruin, Usual Suspect d'Auge (Jarnac).  Eveneens in de top tien volgde Jeroen Appelen met onder het zadel Filip Van Assche's gefokte Montingo-D van 't Heyveld (Thunder vd Zuuthoeve).

Charline Vandergeeten laat Brabançonne klinken

In de nevenpiste snelde Charline Vandergeeten met de BWP-merrie, Quincy Van De Romstee naar de eindzege bij de vijfjarigen. De Belgische strandde eveneens op de vijfde plek met Eternity Van de Berghoeve Z (E.T. Cryozootech Z). Paulien Schepers sprong naar een tweede plaats met de AES-ruin, Prince Charming Van het Wilgenhof (Mylord Van 't Vlasmeer).

Alle uitslagen