Bruyneel kon voor deze overwinning rekenen op Souplesse VDS Z (v. Stakkato). Ze wonnen de proef in een tijd van 27,03 seconden, slechts elf honderdsten sneller dan de nummer twee maar desalniettemin voldoende voor een mooie overwinning. 

Rik Nauta kwam dus wel enorm dichtbij. Met Limestone Grey (v. Numero Uno) vloog hij door het parcours in een tijd van 27,14 seconden, goed voor de tweede plaats. Jules Denutte vervolledigde met Halinka (v. Cabrio van de Heffinck) de top drie. 

Op vier kregen we Louise Lenaerts met Maybel Van Het Molenhof (v. Figaro C). Louis Pues en Lalluccia T (v. Calluccio C) sprongen nog naar de vijfde plaats. 


1m20 troosting voor junioren 

De troosting voor junioren werd gewonnen door Kasper de Boeck en Gerenia (v. Cantos) in een tijd van 29,73 seconden. Zij slaagden er als enige duo in de tijd onder de 30 seconden te houden. 

Kyle Cuypers en Mystic Lady van t Buxushof (v. Toulon) sprongen naar de tweede plaats in 30,09 seconden. Zo bleef hij Anke De Breucker voor, die derde werd met Noesje van d Abelendreef (v. Andiamo). Op vier zagen we Axelle Rowies in het zadel van Me 2 By Cavalor). De top vijf werd vervolledigd door Eyleen Smets en Cayenna (v. Cayetano L). 


Klik hier voor alle uitslagen.