Op zaterdag kon Henk Clabots rekenen op Vi Fort Z (v. Vigo d'Arsouilles) om in 44,83 seconden de winnende tijd neer te zetten. Edwin Franco nam genoegen met een tweede plaats nadat hij in het zadel van Desperado Z (v. Der Senaat 111) over de meet kwam in 45,38 seconden. De derde plaats was voor Caitlin Liefsoens, met Vincenzo van het Legitahof Z (v. Vigo d'Arsouilles) noteerde zij een tijd van 45,69 seconden. 

In de 1.15m rubriek ging de overwinning naar de Iraanse ruiter Amirhossein Maghsoudi met (v. Daiquiri Z). Het duo zette de tijd stil op 27,80. Robin Bielen zorgde met Baylee (v. Dollar du murier) voor een tweede plaats in 28.03 seconden. Het podium werd vervolledigd door Tessa Aerts met Mister Magic MC Z (v. Marius Claudius) in 28.41. Eline Lopes wist naar zowel een vierde als vijfde plaats te rijden. Met Icksilbera vh Meerdaalwoud (v. Cardento) eindigde ze op een vierde plaats en op Damba (v. Berlin) werd ze vijfde.

Zondag

Zondag wist Janke Beunkens de 1m20 rubriek op haar naam te zetten met Ocean MV (v. Hunters Argentus) in 30.73 seconden en verwezen hiermee Marie Maex met Lintendra Drum Vh Juxschot Z (v.  Le Blue Diamond van t Ruytershof ) naar de tweede plek. William Schuppen vulde het podium aan in het zadel van Pacini (v. Inshallah de Muze). Michelle Cartenstadt werd in het zadel van Babine Mc Z (v. Bufero vh panishof) vierde terwijl Mathias Verheyden met Lincoln Van t Heike (v. Cardento) de top vijf besloot.

Een proef lager, in de 1m15 rubriek ging Eline Vandenbogaard met de winst lopen. Zij bleef met Dylan (v. Vaillant) amper 20 honderdsten voor op haar achtervolger, Gregory Vos. Vos reed Kentucky Girl Ffh (v. Andiamo) naar een tweede plaats. De derde notering was voor Wesley Carmans en Q Time (v. Kapitein). De vierde plaats was voor Emmaly Panis met Apollo V Z (v. Andiamo Z) en de vijfde plaats ging naar Jean-andre Souvereyns met Ona Ja Z (v. Onze Fons (ex Alfons Z)).

Bekijk hier de resultaten