In de 1.40m hoofdrubriek op zondag werd de winst verdeeld na een barrage met vier. De volledige top drie werkte de herkansing foutloos af. Wouters loodste zijn zevenjarige zoon van De Flor 111 z, Devino vd Weretherbach Z het snelst door de eindmeet in 39,24 seconden. Het paar bleef zo ruim drie seconden voor op Thibeau Spits.

Op eigen terrein volgde Spits met Ibestra VB (Quality Time TN) voor Femke De Graaf met onder het zadel Oilily Van 't Hellewater (Emerald). Met één springfout strandde Kyle Cuypers op de vierde plaats in het zadel van Quadro van 't Buxushof (Elvis Ter Putte). Charlotte Goedermans vervolledigde de top vijf op de rug van Spits' Porto Alegre Dwerse Hagen (Boyfriend du Seigneur).

Eerder won Kyle Cuypers de 1.30m rubriek met zijn zevenjarige zoon van Elvis ter Putte, Quadro Van 't Buxushof. Het paar bleef nipt voor op Demi Hombroeckx die met Merea Van De Elshoeve (Deauville de la Vie) voor bleef op Janne Caals en Leffe van de Zandloper (Houston).

Xander van Es schreef voordien de 1.20m rubriek op naam. Van Es domineerde het podium met een eerste en tweede plaats. Samen met vader, Danny Van Es' Hamilton (Contact vd Heffinck) verwees de Vlaams-Brabantse jeugdruiter, Seppe Wouters met Flashdance Asborne Z (Fantomas de Muze), naar de tweede plaats. Van Es werkte de top drie af op de rug van Impuls vd Heffinck (Cooper vd Heffinck).

Eerder won Van Es ook de 1.10 proef op de rug van de 11-jarige BWP-merrie, Melora Van Het Kritrahof (Triomphe De Riverland). De springruiter volgde zichzelf op met Naughty Girl Of Two Notes Z, terwijl Tess Buts de top drie afwerkte met Brooklyn Haskia (Poor Boy).

De eerste winst van de dag, een 1.00m rubriek, kwam op naam van Karsten Van Es en Gypsy Chip (Chippison).