In de rubriek pony's kleine maat, ging de overwinning naar Pauline Vlekken. Zij reed Lila Van Den Hoek naar een totaal van 84 punten. Renee Caers en Queeny vh Rozendaelhof eindigden op de tweede plaats. Nina Stevens en Choopy namen de derde plaats voor hun rekening met een totaal van 77 punten. 

De midden rubriek was de overwinning voor Renee Caers, die in de rubriek ervoor al op de tweede plaats eindigde. Hij rekende dit keer op de 9-jarige Oelala Golden H om naar een totaal van 89 punten te rijden. Rosie Sillis en Sumba Van'T Neerhof eindigden op de tweede plaats. Hun ritje werd door de jury met een totaal van 83 punten beloond. Florian Van Raemdonck en Makker Van Den Hoek vervolledigden het podium. 

Bij de pony's grote maat ging de overwinning in de rubriek midden naar Marie-Joelle Goemine en Cassius D.J. Zij sprokkelden een totaal van 90,00 punten en hadden zo een ruime voorsprong op hun eerste concurrenten. Jonas van Dijck en Santa Maria Optima (v. Goliath Van De Groenweg) eindigden op de tweede plaats met een totaal van 86,00 seconden. Kenzo Goedons en Top Magic vd Groenheuvel (v. Magic Cornflakes) eindigden op de derde plaats. 

In de rubriek hoog ging de overwinning naar Silke Leten. Zij reed Roral Dancer (v. Principal Dream vd Delthoeve) naar een totaal van 83,00 punten. Emma van Kerckhoven en Samba vd Groenheuvel namen de tweede plaats voor hun rekening. Brent De Schrijver en Konquistador Van Orchid's eindigden op drie.

Alle foto's: https://equpics.be