In de 1m05 rubriek ging de overwinning naar de Duitse ruiter Jean-Philipp Brass. Hij reed Pere Parzival naar de overwinning in 32,24 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. De tweede plaats was voor Laeticia Schreinemachers en Hermès-Blue. Zij lieten eveneens het hout onaangeroerd en finishten in 32,59 seconden. Erona Asllani en Golden Girl namen de derde plaats voor hun rekening. 

In de 1m15 rubriek was het Anneke Niels-van Wijngaarden die met de overwinning aan de haal ging. Met Just Special onder het zadel, sprong ze een foutloze ronde in 32,83 seconden. Stephanie Jennen en Ohlala namen de derde plaats voor hun rekening. Martin Sterzenbach (Pelligrini) en Jordy Van Massenhove (Quiten Tarant) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats. 

Het 1m25 was een rubriek die in twee fases gesprongen werd en hier ging de winst naar Duitsland. Christoph Hassenbürger en Coup de Cour sprongen een foutloze ronde in 28,84 seconden. Gabryella Dufour en No Fear vd Tichelrij namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 29,73 seconden. Carolyn Krellmann (Levistos Best Kept Secret) en Marc Bastiaens (Civoli) vervolledigden de top vijf. 

In de 1m35, een twee fases special, was het opnieuw een Duitse ruiter die met de overwinning aan de haal ging. Carolyn Krellmann en Levistos Best Kept Secret sprongen naar de overwinning in 29,91 seconden. Ook de tweede plaats ging naar een Duitse combinatie. Martin Sterzenbach en C'est Bon sprongen een foutloze omloop in 31,11 seconden. Jordy Van Massenhove en Luna vd Donkhoeve namen de derde plaats op het podium voor hun rekening. 

Liz Thielen (Gada) en Martin Sterzenbach (Lucky Luke) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.