Hiermee bleef hij de Duitse Sophie Hinners voor die met Kendrick 4 (v. Kannan) de tweede plaats voor haar rekening nam. De 10-jarige ruin liet alle balken van het 1m45 hoge parcours onaangeroerd en finishte in 35,42 seconden. Pius Schwizer maakt in het zadel van Chill MA (v. Crunch 3) het podium compleet. Zij noteerden een foutloze ronde in 35,43 seconden. 

Max Sebrechts en Panamarenko Optimus (v. Colestus) eindigden net buiten de top drie op de vierde plaats. De BWP-hengst kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 36,13 seconden. Jeroen de Winter en Leandro VG (v. Gitano V Berkenbroeck) konden zich op de achtste plaats klasseren. 

In het 1m40 van de CSI4* competitie werd Jules van Hoydonck de beste Belg op de tweede plaats. In deze rubriek die rechtstreeks tegen de klok gereden werd, moest hij enkel Zascha Nygaard Lill voorlaten. Nygaard rekende op Glosokka (v. Farfelu de Muze) om in 56,73 seconden foutloos naar de finish te springen. Van Hoydonck en Elize Z (v. Elvis ter Putte) eindigden met hun tijd van 56,92 seconden zo nipt op de tweede plek.  Patrick Mc Entee en Artiste Mury Marais Z (v. Aktion Pur Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 57,96 seconden.

Klik hier voor de resultaten