Het volledige podium kwam in handen van de amazones: Ines de Braekeleer kwam met Mademoiselle van de Piwi het dichtst in de buurt van Fievez. Het duo kon de nul behouden en finishte in 35,40 seconden. Estelle van Tricht en Centolou PS (v. Centadel) vervolledigden de top drie na een foutloze barrage in 36,41 seconden. 

Yves Houtackers werd de beste Nederlander op de vierde plaats. Hij rekende op Kamilla Utopia om in 36,98 seconden een foutloze ronde te springen. Pascale Haep en Stakkabella PS (v. Stakkato) werden vijfde. 

Benjamin Pieters reed op zijn beurt L'Arc Louis 2 Z (v. L'Arc de Triomphe) naar de achtste plaats. Het duo noteerde weliswaar een snelle tijd maar kreeg ook twee springfouten aangerekend. 

In het 1m15 was Lauranne Spits de snelste. Zij reed Juragold Bormes (v. Contact vd Heffinck) zonder springfouten rond en finishte in 35,45 seconden. Julie de Haes en Jotti (v. Enrico vd Withoeve) konden zich op de zesde plaats klasseren. 

Ook in het 1m35 van de CSI1* competitie kwamen de beste Belgische prestaties van de amazones: Estelle van Tricht reed Highlife 25 (v. Harley) naar de derde plaats. Elien Vaes en Ballymos du Reverdy (v. Cacao Courcelle) deden het eveneens foutloos. Zij finishten in 25,08 seconden wat hen de vijfde plaats opleverde. 

Loris Berrittella reed zijn Pandora van de Greshoeve naar de zesde plek.

Klik hier voor alle resultaten