Onder het toeziend oog van heel wat geïnteresseerden sprong Walravens in de 1.30m rubriek naar de winst met Hans Callaert's gefokte AES-merrie. Op ruim twee seconden verschil volgde Samantha Detheux in het zadel van SF-ruin, Gentleman de Bellevue (Quinoto Bois Margot).

De top drie werd afgewerkt door Aerjen Vandenberghe en de achtjarige KWPN-merrie, Loena (Bubalu VDL). De volledige top drie bleef foutloos in beide fasen. Bert Panneels volgde in het zadel van Ogina vd Bisschop (Vigo d'Arsouilles) voor Nien Geentjens met Penelope de Dreve (Emerald van 't Ruytershof).

Eerder sprong Marie Reygaerts naar de 1.20m winst. Reygaerts en de 14-jarige Gazelle Z (Griseldi) waren ongeveer één seconde sneller dan Maxine Gaelens met de 11-jarige BWP-merrie, Noblesse Royale (Kannan). Op de derde plaats volgde Audrie Reynaert met de 14-jarige Zangersheide-merrie, Big Star Night K Z (Big Star Jr. K Z).

Henk Clabots bleek niet te stoppen in de 1.10m rubriek. Op de rug van Icksilbera vh Meerdaalwoud (Cardento) won Clabots op exact 2 seconden verschil de eerste rubriek op zaterdag. Audrey DEvloo-Delva volgde met Ushuaia by Equibeach (Ulrich von Latour) voor Shauni Heleyn en Juna van 't Clavotterhof (Watchme van 't Zorgvliet).

Uitslagen