Teirbrood en de ruin uit de fokkerij van de familie D'Hoore/Verfailie bleken ruim sneller dan Maite Saey en Raeka van de Maltahoeve (Gino H, fokker: De Maltahoeve VOF). Enkel deze twee duo's slaagden erin een dubbel foutloos parcours af te leggen.

In het zadel van de eigen gefokte, Otis van de Zevenster (Toulon) vervolledigde Yenthe Van Duyse de top drie.

Yoni De Roose en Queen Off Hearts van Het Kriekenhof (Arko) volgden op een vierde plaats voor Phaedra Polfliet. Polfliet sprong ook in de Klasse Zwaar de top vijf binnen. In de 1.20m Klasse M vervolledigde de amazone de top vijf met Sjefke van d'Abelendreef (Bamako de Muze).

Twee kampioenen Klasse L

In de Klasse Licht waren er twee reeksen. Hanne Van de Weghe en Destiny Z (Dominator 2000 Z) wonnen daarbij het goud. De combinatie verwees Griet Geysen met Hanky Panky Ijzeren Lindenhof (Balthazar van de Roshoeve) naar het zilver. Brons was er voor Ward Van Oost met Sissi Van Orti (Emerald van 't Ruytershof).

Jidkse Vermeire won de tweede reeks. Op de rug van Feu d'Amour (Parco) sprong Vermeire net geen acht seconden onder de chrono van Maarten Pauwels en Odin van Orti (Kannan). Cedric De Vleesschauwer plaatste zich derde in het zadel van Taurrielle (Oxo van de Mispelaere).

Alle uitslagen