De Vlaams-Brabantse springruiter volgde op ruim één seconde met de negenjarige Goldlady vd Vijheide Z (Galisco van Paemel). Jan Claeys vervolledigde uiteindelijk de top drie. Claeys sprong met BWP-merrie, PAndora ADB (Nabab de Rêve) onder de chrono van Thibo Deketelaere en Qubano (Darco). Op de vijfde plaats strandde uiteindelijk Vic Pintelon met Stanley vd Hunters Z (Hunters SCendix).

Eerder won Estee Bomeré de 1.20m regionale rubriek. In het zadel van Guy Van Hulle's Jade Van ten Breebroek (Clipper vd Begijnakker) bleef de lokale amazone, Niki Geenens met Helios vd Spelonckhoeve (Dulf van den Bisschop) voor. Ellen Vandeven vervolledigde de top drie in het zadel van de negenjarige Titanne vd Rottery Z (Thunder vd Zuuthoeve).

Rhune Storme won de 1.10m Fun Tour. Op zondag bleek er geen houden aan Rhune Storme en de 10-jarige Omer van 't Hof Ter Haerschaere (Jilbert van 't Ruytershof). Het paar was ruim één seconde sneller dan NAthalie Roete en Atina du Temple (Radieux). Het podium van deze 1.10m rubriek werd afgewerkt door Brecht Gordier en Calexico Z (Clinton I).

Bij de pony's was het June van den Abeele die de 1.10m hoofdubriek won. Samen met Warre (Kryptonite van Orchid's) bleef de amazone, Marie-Lise Vanhaverbeke met Pia (Silvertown's Toman) voor. Dounia Lambrecht werkte de top drie af met de 11-jarige Cleo.

Alle uitslagen