Met zijn eigen gefokte ruin bleef Baerts ruim één seconde voor op Aurelia Guisson die met haar eigen fokkerij de top drie afwerkte. Guisson volgde met Azaro vh Legitahof Z (Asca Z) op een tweede plaats. Samen met Toronto vh Legitahof Z (Toulon) schreef de Limburgse amazone ook de derde plek op naam.

Net buiten het podium volgde Gregory Vos met Quintano van de Dornehoeve (Millas) voor Wout NEven en Elza N Z (Elvis Ter Putte).

Eerder won Tony Gerits de 1.15m Small Grand Prix. Gertis en de 12-jarige BWP-merrie, Mademoiselle Thucar (Thunder vd Zuuthoeve) bleven ruim één seconde voor op Aurelia Guisson en Amuse From Second Life Z (Aktion Pur Z). William Schuppen vervolledigde de top drie met Pacini (Inshallah de Muze).

Kyle Cuypers won op zaterdag de 1.20m proef. Cuypers en zijn eigen gefokte, Reva van 't Buxushof (I'M Special de Muze) waren nipt sneller dn Mrie Cremers en Amiebelle de Marlou Z (Atomic Z). Op de derde plaats strandde Thian van Hoydonck in het zadel van Ux van de Canthoeve (Ugano Sitte).

 

Alle uitslagen