Jérôme rekende op de BWP-merrie Qugana (v. Emerald) om in 37,98 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef hij de Duitse topamazone Kendra Claricia Brinkop voor die met Eau de Vie Jeleena Dr Z (v. Elvis Ter Putte) de tweede plaats voor haar rekening nam. Brinkop stuurde de 8-jarige merrie foutloos rond en finishte in 38,29 seconden. Mathieu Guery en Time-Breaker S Z (v. Toulon) werden derde na een foutloze ronde in 39,96 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Claire Mckean (H5 Hard To Get) en Christoph Könemann (Dreamliner). Zij deden het foutloos in respectievelijk 40,50 en 40,60 seconden. 

Klik hier voor de resultaten

In het 1m30 van de Gold competitie zorgde Bart Jay Junior Vandecasteele voor de beste Belgische prestatie. Zijn foutloze ronde in 69,11 seconden leverde hem en Epure de B'Neville (v. Bisquet Balou C vd Mispel) de elfde plek op. De Zangersheide hengst Daylight vh Maressahof Z (v. Diamant de Semilly) sprong onder het zadel van Yannick Jorand naar de tweede plek. Het duo dat voor Zwitserland uitkomt, kon de nul behouden en finishte in 59,09 seconden. 

Klik hier voor de resultaten