Slechts twee combinaties slaagden erin een dubbel foutloos parcours af te leggen. Van Dyck verwees zo Judy Rombouts met de 12-jarige Miss Castanoo (Nabab de Rêve) naar de tweede plaats. Met één springfout vervolledigde Jonas Van Dijck de top drie. In het zadel van zijn 10-jarige BWP-merrie, Orage d'Ete v/d Barthoeve (Thunder vd Zuuthoeve) bleef de springruiter, Nico van der Plaetsen met My Secret of Usie voor.

Van der Plaetsen en Gina Timperman's Emerald-zoon werden opgevolgd door Magali Pressman met onder het zadel Alvitur Z (Asca Z).

Laurent Nuyens verzamelt prijzen

Op vrijdag was er geen houden aan Laurent Nuyens in de 1.25m proef. Op de rug Stephanie Storms', Zalando vh Schaarbroek Z (Zandor Z) bleef de Antwerpse springruiter nipt voor op Nico van der Plaetsen en zijn 12-jarige BWP-ruin, My Secret Of Usie. Gert Vermeiren werkte het podium af, in het zadel van de zevenjarige Colexa (Naxcel V).

Op zondag domineerde Laurent Nuyens de 1.15m hoofdrubriek. Nuyens sprong met de 13-jarige BWP-merrie, Las Vegas Dwerse Hagen (Va-Vite) naar de winst. In het zadel van de 17-jarige KWPN-ruin, Check Out (Tangelo van de Zuuthoeve) bleef hij Yari van den Branden met Parci-Parla des Pouplis (Canabis Z) voor.

Op zaterdag schreef Phileine STroot de 1.15m winst op naam. Samen met Iniesta Shizzle (Spartacus) bleef de Nederlandse amazone ruim voor op Kristof Uydens en Pinto Van de Eester (Chatman). De derde plaats was er voor Jeroen Geerts en de achtjarige BWP-merrie, Quintoucha VD (Casillas Van de Helle).

Alle resutlaten