In de individuele ranking staal Legacy (Chippendale Z x Bon Ami) 16 punten voor op Christian Kukuk's Olympische kampioen, Checker 47 (fokker: Wolfgang Kipp, Comme Il Faut x Come On). De derde plaats van de individuele ranking is er voor SF-merrie, Dubai du Cedre (Baloubet du Rouet x Diamant de Semilly, fokker: Ylvain Pitois en Perrine Cateline).

Dubai du Cedre sprong zich oa. tijdens de Olympische Spelen van Parijs in de kijker. Net buiten de top drie volgde BWP-ruin, King Edward (Edward 28 x Feo, fokker: Wim Impens) op een vierde plaats voor de leider van vorige maand, Cydello (Cascadello x Forsyth FRH, fokker: Christof Schörning).

Selle Français verdringt Zangersheide

In de stamboeken ranking neemt het Selle Français stamboek de leiding over. Voor het Franse stamboek is Dubai du Cedre de beste ambassadeur, samen met Caracole de la Roque (Zandor Z, fokker: Top STallion Company) en Dynamix de Belheme (Snaike de Blondel, fokker: Frederic Aimez).

De nummer één van vorige maand, Zangersheide volgt op een tweede plaats. Voor het Belgische stamboek is Legacy de nummer één vertegenwoordiger, gevolgd door Dexter Fontenis (Diarado, fokker: SCRIS KY Horses) en Beau de Laubry (Bisquet Balou vd Mispelaere, fokker: Haras de Laubry). Het BWP stamboek volgt op een derde plaats met King Edward als nummer één ambassadeur.

Voor het BWP stamboek zijn het verder Olga van de Kruishoeve (El Torreo de Muze, fokker: Eric Polfliet) en Hortensia van de Leeuwerk (Corland, fokker: Ronald Joossen) die het best presteren.

Breeder Ranking

Studbook Ranking