De Donder en zijn 13-jarige dochter van Fanotmas de Muze waren ruim één seconde sneller dan Nathan van Vynckt, met onder het zadel de 12-jarige BWP-merrie, Mayla da Vida (Quality Time). Op de rug van Paul Coppieters' gefokte merrie verwees de Oost-Vlaming, Thibo Deketelaere met Qubano (Darco) naar de derde plaats.

Het paar werd opgevolgd door Ellen Vandeven die met Titanne vd Rottery Z (Thunder vd Zuuthoeve), nipt sneller bleek dan Anthony Geysen en Dior PP Z (Diamant de Semilly).

Nathan van Vynckt won eerder wel de 1.20m Pro Tour. In het zadel van de 12-jarige BWP-merrie, Mayla Da Vida (Quality Time) was de springruiter ruim één seconde sneller dan Jérôme Denutte en de 10-jarige Irôme (Kannan). Denutte en de sBs-ruin, uit de fokkerij van zijn opa, Jacques Leterme, werden opgevolgd door Leslie Goethals met L'Chaim Epona (Vagabond de la Pomme).

Op zondag hield Zoé Fontyn de concurrentie achter zich in de 1.10m Fun Tour. Op de rug van Luc Coosemans' gefokte BWP-ruin, Lakkato di Litrange CXXIII (Stakkato) bleef de amazone, Paul de Stoop met Mon Ami (I'M Special de Muze) voor.  Maxine Gaelens zakte van Middelkerke af, voor een derde plaats. De amazone uit Knokke vervolledigde de top drie met BWP-hengst, Royal van 't Hooghemelrijk (Tangelo vd Zuuthoeve).

Op de rug van Belle Vd Fruitkorft Z (Berlin) won Yana Verschaeren de 1.10m Pro Tour. Het paar was slechts enkele tienden van een seconde sneller dan Thibaut Behaegel met Matis T Z (Mallito). Derde werd Frederiek van Thuyne en Boston des Planques (Panama Tame).

Alle uitslagen